Jannes Private Pasningsordning

For at dit barn kan blive optaget i min privat pasningsordning skal du være blevet tilbudt en kommunal dagplejeplads først. Det vil sige, at når du bliver tilbudt en plads skal du takke nej, og sige du ønsker en privat pasningsordning til dit barn.

Hvis dit barn allerede er i den kommunale dagpleje, skal du opsige pladsen hos den kommunale pladsanvisning og sige at du ønsker at benytte min private pasningsordning i stedet.


Sammen udfylder vi et ansøgningsskema som jeg har liggende. Vi gennemgår kontrakten sammen som er rammerne for min privatepasningsordning. Når vi har gennemgået dem, udfylder vi skemaerne, så sørger jeg for at sende det hele til kommunen.

Økonomien i det ser sådan her ud, at kommunen udbetaler et tilskud til dig ved udgangen af måneden, som du overfører sammen med din forældrebetaling, så betaling står på min konto senest d. 3 i måneden


Pt. er tilskud fra kommunen  5925,- pr. mdr.

Jeres forældrebetaling er       2195,- pr. mdr.

Den Kommunale dagpleje koster 2927,- pr. mdr.

Den kommunale vuggestue koster

3028,- pr. mdr. 


så I spare lidt penge ved at vælge min private pasningsordning.. Men tilgengæld har du/I trygge rammer hele barnets tid i min private pasningsordning og ingen gæstebørn